Empresa

EQUIP HUMÀ

La nostra empresa està compost per experts en el sector immobiliari, amb un ampli coneixement de la nostra zona i una àmplia cartera de clients i contactes.

Som professionals i treballem per oferir els millors serveis per ràpidament trobar casa seva, finca o propietat que desitja comprar o llogar.


CARTERA D'IMMOBLES

Dins de la nostra àmplia cartera de propietats, pot trobar tot tipus d'ofertes immobiliàries:

  • Propietats en construcció

  • Propietats en venda nou i reformat

  • Lloguers a llarg termini

  • Apartaments, cases, xalets i cases de lloguer turístic

  • Turisme rural, (casa de lloguer en el camp)

  • Luxe d'habitatges de venda o de lloguer

  • Inversions immobiliàries en la nostra àrea

Voleu vendre o llogar la seva propietat?

Així mateix, si vostè vol vendre o llogar la seva propietat, anem ajudar a gestionar millor la seva oferta amb la garantia de tenir la millor informació i orientació sobre el mercat en la seva àrea d'interès i també informar-vos, prèvia estudi de les diverses opcions possibles, perquè pugui obtenir ràpidament el seu objectiu.

Vostè pot comptar amb un equip de professionals disposats a ajudar en qualsevol situació que sigui del seu interès en la nostra activitat.

Contacti amb nosaltres  

Podeu contactar amb nosaltres a través del nostre telèfon o correu electrònic que trobareu a la secció de contacte del nostre menú superior.

No dubteu en contactar amb nosaltres, estarem encantats de conèixer i deixar conèixer-te.


NOSTRE LLOC WEB

En aquestes pàgines trobareu informació sobre els nostres serveis i la nostra cartera de propietats constantment actualitzat.

Cookies allow us to offer our services. By using our services and continue to browse our site you accept our use of cookies.  Més informació